За нас

 

Ние Ви предлагаме комплексно обслужване по целия път от възникването на идеята, през създаването на подходяща стратегия, до прецизно изработения краен продукт. 

 

Услугите, които предлагаме на нашите клиенти обхващат: креативни творчески концепции, графичен дизайн и печат на рекламни материали, изграждане на корпоративна идентичност, уеб дизайн и лого дизайн. Пълно рекламно обслужване.

 

ПРЕДПЕЧАТ

При предпечат консултираме клиента за избора на най-подходящия рекламен материал. В зависимост от избора, изискванията на клиента и сложността на изпълнение, цените се калкулират конкретно за дадената поръчка. Печатната реклама е с най-дългогодишен опит в рекламиране и е евтин, и ефикасен начин да представите вашите стоки или услуги. Предлагаме ви следните типове печат: офсетов и лазарен, както и дизайн за следните печатни продукти: 

Плакати – Във формат A2, A4… атрактивно показана Вашата реклама, грабва вниманието на Клиента и го приканва да избере Вашето ново предложение или предстоящо събитие. 
 
Листовки (флаери) - достъпни, не скъпи и ефективни рекламни носители, насочени към масовата аудитория. Двустранно разпечатани, еднолистни, едноцветни или пълноцветни, с формати A5, 1/3 от A4 и др. могат ежедневно да бъдат раздавани на подбран кръг от хора, настоятелно загнездвайки в съзнанието им Вашето лого и фирмено име. 
 
Рекламната диплянка е кратко експозе и информационно предствяне на фирмата с подходящ снимков материал с оригинално сгъване. Предназначението на дипляните и флаерите е да осигуряват по различен начин интереса на читателя и последователно възприемане на рекламното послание. 
 
Рекламна брошура - чрез нея обикновено се представят отделни стоки и услуги и богата информация за тях, но може да представят и цялостната дейност на фирмата. Служи за по-дългосрочно представяне. 
 
Рекламният каталог е най-силния коз, атрактивно представено издание, съдържащо описание на предлаганите стоки или услуги и най-важните данни за тях, систематизирани в определен ред според изискванията на рекламата. Негови вариации са: фирмени бюлетини или вътрешно-фирменото списание, юбилеен алманах, фирмени книги и др.
 
Календари – предлагаме стилни и изчистени работни календари с изготвяне по индивидуален дизайн на рекламната глава на календара, свързване чрез метална спирала или лепене, три-секционни и едно-секционни работни календари с показалец. За залагащите не на практичността в ежедневието, а на стила и имиджа предлагаме еднолистни и индивидуални многолистни рекламни и арт календари с уникален дизайн и визия, висококачествен печат и изработка. Предпочитани са и удобните за бюро пирамидки и настолни календари, които съобразяваме според изискванията на нашите клиенти. Впечатляващи и уникални дизайнерски проекти подходящи за имиджа на Вашата фирма. 

Визитните картички представят Вас и фирмата Ви пред настоящи и бъдещи контрагенти. Представете се на ниво и ще спечелите доверието на Клиента, ключът към бизнес успеха. 
 
Билбордове - Големите цветни визии с привлекателни образи и кратки надписи се забелязват много лесно. Семпла идея, представяща запомнящо се Рекламно изречение или мото ефективно ще въздейства на големия брой преминаващи в близост потенциални Ваши клиенти. 24 часа х 7 дни х 12 месеца в годината те ще представят Вашата оферта и ще работят за Вас. 
 

УЕБ ДИЗАЙН

 
Услугите които предлагаме в тази област са съобразени с най-новите тенденции в българските и чуждестранни медии. Фокусът на нашата работа тук е съсредоточен предимно върху изграждането на технически комплексни уеб сайтове, корпоративни уеб сайтове, онлайн магазини както и големи онлайн кампании. Услугите ми в тази област включват: концепционални консултации, визуално и техническо изпълнение, координация и управление на проекти.
 
 

ВЪНШНА РЕКЛАМА

 
Ние сме специализирани в изработката на бъншна и интериорна реклама, рекламни пана, обемни букви, светещи реклами, LED осветление, нестандартни и покривни конструкции. Заедно ще изберем най/подходящото решение, което да одговаря на вашите нужди и изисквания.
 
 

БРАНДИРАНЕ НА МПС 

 
Чрез брандирането на Вашите служебни автомобили вие рекламирате Вашата дейност навсякъде, където се появите. Рекламните графики по автомобилите и бусовете Ви открояват от останалите. В зависимост от фирмените Ви изисквания и нужди има два вида брандиране: 
 
Цялостно облепване – облепят се всички външни видими части на автомобила 
 
Частично облепване – облепяне на точно определени части с рекламни надписи и изображения.